top of page

BIO, SOBRE MI CATALÀ

Il·lustració, fotografia i disseny

Mar AlaVirulé / Artista Visual Freelance

Projectes propis i treballs per encàrrec per a particulars i empreses.

Nascuda l'any 1986 a la mediterrània ciutat de Barcelona.
El meu treball gira entorn al dibuix i la fotografia, tant per separat, com en la seva unió usant tècniques mixtes.
M'agrada crear nous mons i canviar els existents, d'aquesta inquietud va néixer la meva curiositat per barrejar la fotografia amb el dibuix i el "painting".
Trobo la inspiració a través de les experiències viscudes, les persones conegudes en el camí i els pensaments i emocions sentides. Els protagonistes de les meves obres acostumen a ser la dona, el color de la mar i personatges o llocs imaginaris que apareixen en la meva ment per no anar-se'n.

 

Una de les meves grans passions és viatjar, és per aquesta raó que molts dels meus projectes i treballs els he dut a terme a diferents parts del món. L'oportunitat de conèixer altres llocs, persones i cultures és una porta oberta a milions de noves possibilitats i coneixements.


Actualment estic de tonada a Barcelona, així que, tant si residiu aquí com si no, si necessiteu una il·lustració per al vostre negoci, projecte o a nivell particular, si voleu tenir un bonic reportatge fotogràfic o una fotografia pintada o il·lustrada, si preciseu el "concept art" o un disseny de personatges per al vostre projecte, si necessiteu un banner per a la vostra web, un cartell per al vostre negoci o per a un esdeveniment, flyers, targetes de presentació o una animació, si us agradaria tenir un record original i diferent o que la imatge del vostre negoci contingui la barreja de totes aquestes coses, no dubteu a contactar amb mi! Donant un cop d'ull per aquesta web veureu la quantitat de possibilitats que existeixen, l'única premissa: deixar volar la imaginació!

Espero que gaudiu donant una volta pel meu món i el meu treball!
Salutacions!

Traduir a:
Il·lustradora, Fotògrafa i Dissenyadora a Barcelona, Formentera i Sevilla
bottom of page